Hublazella jokainen voi tehdä kotisivut

(sekä blogin ja verkkokaupan)

Täysin ylläpidetty WordPress kotisivupalvelumme sisältää kaiken tarvittavan kotisivujen, blogin ja/tai verkkokaupan tekoon, julkaisuun ja ylläpitoon. Palkittu ja kiitelty asiakaspalvelumme on tukenasi kaikissa tilanteissa.

Hublaze on kattavin ja monipuolisin WordPress hostingpalvelu

Enemmän vastinetta rahoillesi

Kotisivualustana on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä WordPress ja verkkokauppana Woocommerce. Kotisivueditorina Beaver Builder Pro. Palveluun sisältyy satoja valmiita sivupohjia, mallisisältöä ja lisäosia mm. markkinointiin, kävijäseurantaan ja konvertointiin.

Sisältää kaiken tarvittavan

Hublaze kotisivupalvelu sisältää huippulaadukkaan WordPress kotisivupalvelun lisäksi webhotellin, dns-palvelut, varmuuskopioinnin, sähköpostipalvelut, tietoturvapäivitykset, WordPress päivitykset ja 24/7/365 valvonnan. Sekä tietenkin ystävällisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun.

Huippunopea pilvipalvelu

Mikään ei karkoita asiakkaita nopemmin kuin hitaat ja epäluotettavat kotisivut. Siksi olemme panostaneet erityisen paljon palvelun nopeuteen, luotettavuuteen ja tietoturvaan. Salamannopeat Nginx pilvipalvelimet SSD-levyillä on optimoitu WordPress käyttöön.

Ei enää riippuvuutta toisten aikatauluista

Todella helppo käyttää

Voit itse tehdä kotisivut tai verkkokaupan. Voit itsenäisesti ylläpitää niitä.

Beaver Builder Pro kotisivueditori

Beaver Builder Pro kotisivueditorilla voit tehdä juuri sellaiset kotisivut kuin haluat.

Jos sinulla ei ole halua tai aikaa tehdä, niin voit palkata kotisivujen ja verkkokauppojen ammattilaisen tekemään työn puolestasi. Hublaze tarjoaa alan parhaat työkalut, siksi palveluamme käyttävät myös monet mainostoimistot ja muut alan ammattilaiset.

100% käyttötuki

Joskus menee sormi suuhun, hyvistäkin ohjeista huolimatta. Toisinaan ei vaan keksi mitä tulisi tehdä. Välillä huomaa että ei edes tiennyt että jonkin asian voi tehdä huomattavasti helpommin.

Mm. näissä tilanteissa osaava asiakaspalvelu, käyttötuki ja asiantuntijablogimme nousevat arvoonsa. Saat inspiraatiota ja neuvoja juuri silloin kun tarvitset.

Parhaat sivupohjat ja työkalut

Vain parasta sinulle

Verkkopalvelujen tulisi tukea liiketoimintaa, eikä haitata sitä. Sisällön päivityksen tulee olla helppoa ja nopeaa. Yhteydenottolomakkeen teko tai somenappien lisäys sivulle ei saa olla tuskan takana.

Olemme vertailleet alan tuotteita, kuten lisäosia ja teemoja, ja valinneet parhaat työkalut Hublaze palvelun osaksi – Sinun liiketoimintasi tukemiseksi.

Satoja sivupohjia ja demosivuja, joista voit muokata omanlaisesi kotisivun

Näin helposti saat uudet kotisivut nettiin

1

Tilaa palvelu

Saat palvelun käyttöösi yleensä alle tunnin sisällä tilauksesta. Tilausvahvistus ja pikaohjeet saapuvat sähköpostiisi. Voit kokeilla palvelua 7 päivää ilmaiseksi - kokeiluaikana maksukortiltasi ei veloiteta mitään, lukuunottamatta mahdollisen uuden domainin rekisteröintimaksua. Voit tietenkin käyttää jo aiemmin rekisteröimääsi domainia.
2

Kirjaudu sisään kotisivun hallintaan

Määritä tarvittaessa asetukset, valitse teema ja ota käyttöön haluamasi lisäosat, kuten esim. yhteydenottolomake ja automaattinen hakukoneoptimointi.
3

Syötä sisältö

Käytä valmista demosisältöä ja muokkaa se sellaiseksi kuin haluat. Tai käytä valmista teemaa, johon syötät tekstin ja mahdollisesti kuvia ja videoita.
4

Tarkasta ja julkaise

Katso miltä sivusto näyttää ja ettei sisällössä ole kirjoitusvirheitä. Julkaise. Muista mainostaa uutta kotisivuasi kaikissa mahdollisissa yhteyksissä.

Ei piilokuluja, ei yllätyksiä, ei riskiä - kokeile 7 päivää ilmaiseksi!

100 % tyytyväisyystakuu ja reilu peli

Oletko huomannut että monet muut palveluntarjoajat haluavat jopa
vuosien ennakkomaksuja? Ennakkomaksuja, joita ei palauteta, jos
tarpeesi muuttuvat ja haluat siirtyä muualle.

Hublazella maksat palvelusta selkeästi kerran kuukaudessa

Emme veloita asennus- tai perustamismaksuja.

Kokeile ilmaiseksi

Hinnasto

Kaikki palvelut toimivat salamannopeilla Nginx-pilvipalvelimilla huippunopeiden yhteyksien takana

HubNetKotisivuille ja blogeille

19,95

kk
 • 2 Gt SSD levytilaa
 • 20 sähköpostilaatikkoa
 • Oma domain
 • Uusin WordPress
 • HubNet lisäosat ja teemat
 • SSL / HTTPS
Kokeile ilmaiseksi

HubWooVerkkokaupoille

39,95

kk
 • 5 Gt SSD levytilaa
 • 20 sähköpostilaatikkoa
 • Oma domain
 • Uusin WordPress ja Woocommerce
 • HubNet ja HubWoo lisäosat ja teemat
 • SSL / HTTPS
Kokeile ilmaiseksi

Asiantuntijat palveluksessasi

Palkittu ja kiitelty asiakaspalvelumme koostuu WordPress ja Linux asiantuntijoista. Meillä on yli 15 vuoden kokemus WordPress ratkaisuista.

Automaattiset varmuuskopiot

Suoritamme varmuuskopioinnin automaattisesti joka päivä. Tietosi ovat turvassa.

Ilmainen siirto

Halutessasi siirrämme puolestasi nykyisen WordPress verkkosivustosi palveluumme, veloituksetta! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Turvallinen

Otamme tietoturvan vakavasti. Palvelintason palomuurit, virustorjunta, roskapostin suodatus ja sivullesi Let’s Encrypt salaussertifikaatti kaupan päälle.

Valvottu ja varmatoiminen

Valvomme palvelujen toimintaa 24/7 ja reagoimme mahdollisiin häiriöihin nopeasti.

Häiriöt ovat todella harvinaisia ja palvelumme uptime jopa 99.9%.

Oma domain

Meillä voit käyttää omaa domainia, kuten www.yritys.fi. Voit varata sen suoraan meiltä edullisesti, valikoimissa on useita eri domainpäätteitä, kuten com, net, org, info jne.

Sähköposti

Palveluun sisältyy 20 sähköpostilaatikkoa omalla domainilla, esim. maija.malli@yritys.fi. Jos tarvitset lisää sähköpostiosoitteita, saat niitä sopuhintaan lisää. Hoidamme tietenkin roskapostin suodatuksen ja virustorjunnan täysin automaattisesti.

Webmail

Webmail on selaimella käytettävä sähköpostisovellus, jolla luet ja lähetät sähköpostia mistä vain – kunhan netti toimii. Ohjelmana selkeä ja luotettava Roundcube. Voit käyttää sähköpostiasi myös esim. Gmaililla.

Oppaat ja kurssit

Laadukkaat oppaat ja kurssit perehdyttävät sinut WordPressin saloihin. Aloita pikaoppaista joilla saat nopeasti ja helposti kotisivut valmiiksi. Jatka sitten syventävillä kursseilla, joilla opit miten markkinoida kotisivuja ja saada kävijät palaamaan yhä uudestaan sivuillesi.

Hublaze - jokainen voi tehdä kotisivut

Ei riskiä – ilmainen 7 päivän kokeiluaika.