Beaver Builder kotisivueditorilla
voit itse tehdä kotisivut – juuri
sellaiset kuin haluat!

Valmisteemat ovat käteviä, kun haluat nopeasti valmiin, tyylikkään ulkoasun kotisivullesi.

Mutta kun haluat että verkkosivullasi on täysin yksilöllinen ulkoasu, niin tarvitset täyden kontrollin. Ota kotisivusi täysillä haltuun – ilman että alat koodaamaan ja valitse Beaver Builder kotisivueditori.

Vertasimme erilaisia kotisivueditoreja, kuten WP Bakery, Divi, SiteOrigin, Elementor Pro, Architect jne. Valitsimme Beaver Builderin, koska se on selkein, nopein, vakain, erittäin helppo käyttää ja valtavan suosittu ympäri maailmaa. Lisäksi sen tekijät kunnioittavat WordPressin GPL-lisenssiehtoja.

Beaver Builder Pro lisenssi maksaa erikseen ostettuna lähes 200-400 euroa, mutta Hublazen käyttäjille se kuuluu palvelun hintaan.

Lue lisää

Katso miten valmiista pohjasta muokataan kotisivu valokuvaajalle alle kymmenessä minuutissa.

Inspiroidu ja kehitä

Kymmeniä valmiita sivupohjia

Pääset helposti alkuun, koska käytössäsi on upeita valmita kotisivuja. Voit ottaa niistä mallia tai muokata mallipohjien tekstejä ja kuvia, niin saat nopeasti korkealaatuiset ja näyttävät kotisivut nettiin.

Voit tallentaa eri osioita valmiiksi mallipohjiksi, joita voit käyttää uudestaan ja uudestaan.

Kotisivut nyt - ei kuukauden päästä

Beaver Builderilla rakennat kotisivut nopeasti

Kotisivueditorillamme niin yrittäjä, joka haluaa tehdä kotisivut yritykselleen, kuin mainostoimisto joka tekee kotisivuja asiakkailleen, voi tuottaa huippuluokan kotisivut ennätysmäisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Hublaze on palvelu, jossa jokainen voi luoda ammattimaiset kotisivut. Huippunopea hostingpalvelu ja palkittu asiakaspalvelu sisältyvät hintaan.

Tule mukaan tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja toteuta kotisivut, jotka myyvät ja joita on helppo ylläpitää.

Tilaa tästä

Hublaze - jokainen voi tehdä kotisivut

Ei riskiä – ilmainen 7 päivän kokeiluaika.