Ostoskori

WordPress itsessään on melko kattava ohjelmisto, jolla perus kotisivujen teko onnistuu hyvin.

WordPress on kuitenkin rakennettu siten, että sitä voi laajentaa helposti eli siihen voi lisätä uusia ominaisuuksia ja olemassaolevia ominaisuuksia voi muokata. Juuri sitä tarkoitusta varten ovat WordPress lisäosat.

Lisäosilla voit ottaa käyttöön uusia ominaisuuksia kotisivullesi

Esim. yhteydenottolomake tehdään lisäosalla, kuten myös ajanvaraus, kalenteri, uutiskirje jne. jne. WordPress lisäosat tehdään PHP-ohjelmointikielellä ja ne toimivat saumattomasti WordPressin kanssa.

Hublazessa käytössäsi on satoja erilaisia, laadukkaita lisäosia moniin eri tarkoituksiin. Voit ottaa lisäosan käyttöön linkkiä klikkaamalla.

Koska lisäosien laatu vaihtelee valtavasti ja jos lisäosa on suunniteltu tai koodattu huonosti, ne voivat vakavasti haitata palvelun toimintaa. Siksi Hublaze-palvelussa et voi asentaa omia lisäosia.

Jos tarvitset toimintoa, johon meillä ei ole valmista lisäosaa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja yritämme etsiä sinulle sopivan ratkaisun.

Miten lisäosa otetaan käyttöön?

Lisäosan voit ottaa käyttöön WP-hallintasivulla, klikkaamalla Lisäosat-kohtaa valikossa vasemmalla.

Valitse sitten haluamasi lisäosa ja klikkaa “Ota käyttöön” linkkiä.

Tärkeä tietää!

Ota huomioon että jokainen käyttöönotettu lisäosa vaatii muistia ja palvelintehoa toimiakseen. Siten ne myös aina hieman nostavat kotisivusi latausaikaa eli hidastavat kotisivuja.

Siksi on tärkeää, että otat käyttöön vain ne lisäosat, jotka oikeasti tarvitset. Ne lisäosat, joita et tarvitse tai tarvitset harvoin, kannattaa poistaa käytöstä ja ottaa käyttöön vain siksi aikaa kun tarvitset niitä.

Hublaze-kotisivupalvelussa voit ottaa käyttöön 15 lisäosaa samanaikaisesti, jotta kotisivujesi toiminnallisuus pysyy hyvällä tasolla.

Leave a Reply

Liity Hublazen sisäpiiriin!

Liity Hublazen sisäpiiriin!

Saat ensimmäisenä tiedon kun kerromme uusia tapoja parantaa verkkopalveluasi. Lähetämme toisinaan myös alennuskoodeja.

Kiitos ja tervetuloa. Lähetimme vahvistuksen sähköpostiisi.

Pin It on Pinterest