Ostoskori

Aika monella, ehkä sinullakin, on käytössä Googlen maksuton Gmail-sähköpostiosoite.  Moni myös käyttää sitä aktiivisesti, onhan Gmailin käyttöliittymä erittäin hyvin suunniteltu ja sen toiminnot monipuolisia. Lisäksi levytilaa on ruhtinaallisesti. Miinuspuolista mainittakoon heikko yksityisyydensuoja.

Googlella on myös yrityksille suunnattu GSuite palvelu, jolla voi mm. käyttää Googlen sähköpostipalvelua omalla domainilla. GSuite-maksaa n. 5 euroa / kk per käyttäjä.

Mutta tiesitkö että voit käyttää omaa domainia myös ilmaisen Gmail-tilin kanssa?

Kuten ehkä jo tiedätkin, Hublaze kotisivupalvelu sisältää 20 sähköpostilaatikkoa omalla domainilla. Voit siis käyttää ammattimaista sähköpostiosoitetta, kuten esim. maija.malli@yritys.fi. Sähköpostiosoitteita voit käyttää tietokoneelle, tablettilaitteseen tai puhelimeen asennetulla ohjelmalla, kuten Outlook tai sitten nettiselaimella RoundCube webmailissa.

Mutta jos pidät enemmän Gmailin käytöstä, niin iloksesi voimme kertoa että voit käyttää sähköpostiasi myös Gmail-tilisi kautta – täysin ilmaiseksi. Gmailissa voit sekä lähettää että vastaanottaa sähköposteja omalla tai yrityksesi sähköpostiosoitteella.

Sinun tulee vain lisätä sähköpostitilisi tiedot Gmailiin, jonka jälkeen ko. sähköpostiosoitteella voi sekä lukea että lähettää viestejä omalla domainilla Gmailissa.

Näytämme ao. videolla miten lisätään uusi sähköpostitili Gmail-tilille.

Leave a Reply

Liity Hublazen sisäpiiriin!

Liity Hublazen sisäpiiriin!

Saat ensimmäisenä tiedon kun kerromme uusia tapoja parantaa verkkopalveluasi. Lähetämme toisinaan myös alennuskoodeja.

Kiitos ja tervetuloa. Lähetimme vahvistuksen sähköpostiisi.

Pin It on Pinterest